Om projektet

OK-Fonden, Støtteforeningen Margurittens Venner og Odense Kommune har fra d. 25. august 2015 og i over et år frem arbejdet på et forprojekt til Byen for Livet, for at finde frem til det bedst mulige grundlag for det byggede og levede liv, i den kommende bydel for mennesker med demens.

Målet med Byen for Livet, er at skabe rammerne og muligheden for at leve et så selvstændigt liv fyldt med livskvalitet, med en sygdom, der kan gøre mennesker dybt afhængige af andre. Det betyder, at der skabes boliger og indsatser, der gør livet så godt som muligt i alle faser af sygdomsforløbet med demens.

Ambitionen er, at viden og erfaringer fra arbejdet i forprojektet vil kunne føre til, at Byen for Livet bliver et af verdens førende bo- og behandlingssteder for målgruppen, foruden at viden og inspiration skal deles med hele verden de følgende årtier.

Gennem workshops, interviews og online inddragelse via online platformen www.tagdel.dk har vi indsamlet en masse ønsker, gode idéer og inspiration til, hvordan man bedst muligt, som menneske med demens, pårørende, medarbejder eller frivillig, kan indgå i et fællesskab med fokus på det gode liv med demens.

Du kan få et indblik i forprojektet ved at gå www.byenforlivet.dk 

Kontakt

OK-Fonden

Frederiksberg Allé 104, 1.

1820 Frederiksberg C

Telefon: 33 85 45 00

Fax: 33 85 45 85

Email: info@byenforlivet.dk